català - castellano
linea_superior
backups remots
titol Productes
Sistema de Backups remots, SRS (Safe Remote Store)


Necessita la seva empresa aquest servei…?

- Es realitzen còpies de seguretat periòdiques de les seves dades, amb la periodicitat adequada, i amb estricte supervisió. Disposa d'una estratègia de backups i de sistemes de contingència davant desastres realment adaptats a la seva empresa... ?
- Pot vostè assegurar que davant de qualsevol esdeveniment catastròfic com ara incendi, inundació, robatori, etc… la seva empresa no perdrà cap dada… ?
- Pot vostè estar segur que la seva empresa compleix la llei LOPD, d'obligatori compliment i la qual li poden exigir els seus clients o inspecció oficial… ?
- Davant de qualsevol errada tècnica (danys físics de hardware, virus, etc...), vostè podria retornar les condicions normals de treball a la seva empresa en un temps realment curt?
- Controla diàriament i meticulosament que s'estiguin executant els processos de còpies de seguretat de la seva empresa... ?
- Vostè pot assegurar que la seva informació està en un lloc totalment segur i protegit…?


Sí la resposta a qualsevol d'aquestes preguntes es "no", llavors, la seva empresa està en perill i necessita contractar aquest servei.

Gràcies a aquest servei de copies de seguretat remotes mitjançant la xarxa d'Internet, vostè podrà tenir sempre la seva informació totalment protegida, amb la seva seguretat i confidencialitat sempre totalment garantides, i podrà respondre afirmativament a totes les preguntes que li acabem de plantejar.

Per què contractar aquest servei…?

La informació és el més important i valuós de l'empresa, fins el punt que en molts casos és fins i tot impossible fer-ne una valoració econòmica. Si es produeix una catàstrofe total a l'empresa (incendi, inundació, robatori, etc…) l'assegurança ens pot indemnitzar econòmicament per la maquinària, però… i per les dades? Les dades, en molts cassos, no tenen preu...

Segons un informe de la US Bureau Labor of Stadistics, el 93% d'empreses que perden les seves dades, tanquen el seu negoci per impossibilitat de continuïtat.

Aquest servei ofereix a la seva empresa les següents garanties:

- La seva empresa podrà tenir la seguretat que les seves dades no es perdran malgrat que es produeixi una catàstrofe total de qualsevol tipus a les seves oficines.

- La seva empresa no haurà de paralitzar la seva activitat durant un llarg període de temps en cas de qualsevol incidència, ja sigui externa o bé deguda a fallada del seus servidors o infraestructures d'IT.
- Vostè no s'haurà de preocupar més, ni invertir en infraestructura per a gestionar els seus sistemes de còpies de seguretat, ja que amb aquest servei vostè deixarà tota aquesta gestió en mans de professionals altament qualificats i experimentats, que disposen de les tecnologies més avançades per a poder oferir-li les màximes garanties, i podrà despreocupar-se totalment de la gestió dels sistemes de còpies de seguretat.
- Gràcies a aquest servei la seva empresa complirà la LOPD, i per tant podrà estalviar-se sancions de fins a 600.000€, per l'incompliment de la mateixa.
- És un servei orientat a qualsevol tipus d'empresa. La seva flexibilitat i opcions de configuració i parametrització, permet que aquest servei es pugui implantar exitosament a qualsevol organització independentment del tamany de la mateixa.
- Mitjançant una inversió realment molt reduïda, vostè tindrà al seu abast les garanties de seguretat i confidencialitat que li ofereixen les nostres infraestructures, i així podrà gaudir d'unes plataformes tècniques pròpies de les grans empreses, amb uns costos molt raonables i sense grans inversions.
- Vostè mateix podrà accedir a les seves dades, consultar-les i recuperar-ne qualsevol d'elles d'una forma fàcil i senzilla.
- Disposarà sempre del suport i assessorament de professionals especialistes en sistemes de seguretat i altament experimentats.

Funcionament

Inicialment, els nostres tècnics i enginyers, realitzen un estudi de la seva organització, a fi d'elaborar una arquitectura i política de backups totalment personalitzada, la qual pugui garantir la seguretat total de les seves dades crítiques davant de qualsevol tipus d'errada o catàstrofe, i garantint a més, que la seva empresa compleixi els requisits que exigeix la LOPD (Ley Organica de Protección de Datos).

Mitjançant la instal·lació d'un software específic als servidors i estacions de la seva empresa que contenen dades importants, i per tant, necessàries de protegir, aquestes dades son enviades als nostres magatzems d'informació a través de la xarxa d'Internet, degudament xifrades per tal de mantenir-se'n la seva privacitat i seguretat, i comprimides per a reduir-ne el tamany, i per tant, el temps de transferència.

Un cop arriben als nostres magatzems de copies de seguretat, situats al nostre datacenter principal de Barcelona, les dades son degudament emmagatzemades, mantenint el seu xifrat en tot moment i sota els màxims nivells de protecció que ofereixen les nostres instal·lacions, com son vigilància 24h, sistemes anti-incendi, replicació de les xarxes elèctriques i de comunicacions, etc... la qual cosa ofereix una seguretat absoluta per a la seva informació, i protegeix així la seva empresa davant de qualsevol catàstrofe sigui quin sigui el tipus i l'abast de la mateixa.

Alhora, els nostres tècnics tenen totes les infraestructures monitoritzades, de forma que poden actuar d'immediat en cas de que hi hagi qualsevol tipus de problema. Addicionalment, i si el client ens ho sol.licita, aquestes dades podrien ser de nou replicades als nostres altres datacenters de Madrid i de Texas (USA), aconseguint així fins a 3 nivells de replicació en 3 ubicacions diferents.
Detalls tècnics

- Sistema totalment personalitzable, que s'adapta a empreses de tot tipus i tamany, ja que es pot contractar per uns pocs Gigabytes fins Terabytes.
- Sistema multi-plataforma que treballa en sistemes operatius Windows, Linux i Mac i permet realitzar backups tant de servidors com de les estacions.
- Permet realitzar backups de tot tipus de bases de dades on-line, i restaurar-les mitjançant instantànies en diferents moments: Active Directory de Windows Server, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, etc...
- Les dades estan protegides de forma fiable contra errades comuns dels usuaris, errades de hardware, eliminació de dades, desastres potencials i atacs maliciosos.
- Es poden programar backups de dades o conjunts de dades i bases de dades de forma automàtica i periòdica o bé de forma continua en temps real.- Es poden implantar polítiques per excloure del backup arxius aliens al negoci, com ara arxius de música, vídeos, fotografies personals, etc...
- El sistema garanteix que els arxius estan disponible de forma instantània en tot moment i amb múltiples versions històriques.
- Assignació d'un ample de banda específic per a no saturar la xarxa.
- Permet emmagatzemar fins a 15 versions diferents d'un mateix arxiu.
- Possibilitat de restaurar el sistema sencer de qualsevol màquina, inclús servidors, i fins i tot en diferent hardware a l'original.
- Utilitza un sistema d'encriptació AES de 256 bits.
- Les dades es transmeten mitjançant VPN/SSL per garantir també la seguretat del medi per on es transfereixen al datacenter.

LOPD

Descarregar document LOPDDescarregar document LOPD
>> Descarregar Backups RemotsDescarregar document

>> Descarregar LOPDDescarregar document LOPD


Grup EGSI ofereix serveis
informàtics integrals per
a la seva empresa, sense
distinció de mida ni complexitat.
La flexibilitat i caràcter
dinàmic que caracteritzen la
nostra empresa, ens permet
d'adaptar-nos a qualsevol tipus
de client, oferint així solucions
tant a petites empreses de
pocs treballadors, fins a mitjanes
i grans empreses.

Avaluem la viabilitat i
complexitat de cada projecte,
i presentem un informe tècnic
previ a la implantació de les
solucions que s'han de dur
a terme, especificant també
el planning temporal i els costos
econòmics, amb el màxim nivell
dedetall.

Un cop finalitzats els nostres
serveis presentem també
un document de certificació
dels treballs duts a terme.