català - castellano
linea_superior
Empresa Sistemes de CRM i Automatització de Processos Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques Personalitzades Hosting
1 2 3 4

Manteniment d'equips i xarxes informàtiques

Manteniment d'equips i xarxes informàtiques

En EGSI, els nostres tècnics realitzen tot el manteniment de la seva xarxa informàtica, a fi de que vostè pugui despreocupar-se'n totalment a tot nivell. El nostre servei de manteniment, és totalment integral i inclou tant hardware com software.


Desenvolupament de websites corporatius

Els dissenyadors de Grup EGSI són experts en el disseny de websites corporatius per a tot tipus d'empreses aconseguint una alta interacció amb el visitant, que farà que aquest es converteixi en client de la seva empresa en la majoría dels casos.


Backups Remots


Backups Remots


Si es produeix una catàstrofe total en l'empresa (incendi, inundació, robatori, etc…) la seva empresa no haurà de paralitzar la seva activitat ja que EGSI li ofereix un servei de backup remot. Perquè sabem que les dades, en la majoria dels casos, no tenen preu...


Hosting i Correu


Hosting i Correu

Pròximament

Som especialistes en un dels sistemes de missatgeria mès potents del mercat, com és la plataforma Microsoft Exchange Server. Estigui alerta a les nostres promocions. Aviat li oferirem tambè flexibles paquets de Hosting.