català - castellano
linea_superior
Manteniment d'Equips
titol Serveis
ENGINYERIA DE SISTEMES
Manteniment d'equips
i xarxes informàtiques


MANTENIMENT D'EQUIPS I XARXES INFORMÀTIQUES

Els nostres tècnics realitzen tot el manteniment de la seva xarxa informàtica, a fi de que vostè pugui despreocupar-se'n totalment a tot nivell. El nostre servei de manteniment, és totalment integral i inclou tant hardware com software.

Els nostre servei de manteniment integral ofereix els següents avantatges a la seva empresa:

- El nostre servei de manteniment, es tant reactiu (actuem en cas d'incidència) com pro-actiu (treballem constantment i de forma anticipada per a minimitzar el nombre d'incidències), donant una gran importància a l'actuació prèvia i de caràcter conservador, ja que prevenint al màxim el nombre d'incidències, augmentem el temps productiu dels seus empleats i minimitzem les molèsties per a la seva empresa.
- Monitoritzem els punts bàsics de la seva xarxa a fi de tenir un control de la mateixa i poder així actuar ràpidament en cas de requerir-ho (servidors, routers, sistemes de backup).
- Seguint la nostre política corporativa d'actuació pro-activa que ens caracteritza, realitzem una actualització setmanal dels servidors de la seva xarxa així com un control a nivell funcional dels mateixos.
- Posem a la seva disposició un suport telefònic i mitjançant correu electrònic.
- Garantim temps de resposta màxima de forma contractual.
- Oferim la possibilitat d'obtenir suport 24x7x365 en cas de que el seu negoci així o requereixi.
- Realitzem una resolució remota de les avaries i problemes que així ho permetin, podent-li oferir d'aquesta manera un temps de resposta quasi instantani.
- Gestionem les garanties dels seus elements hardware/software, i realitzem tasques d'intermediaris amb altres proveïdors d'IT, sempre que sigui necessari, a fi de que vostè no s'hagi de preocupar de res. També realitzem el control i gestió de les seves llicències de software.
- Analitzem periòdicament el rendiment de la seva xarxa, i l'informem en cas de detectar mancances o noves necessitats degudes a canvis de produïts a l'empresa.
- Assignem un tècnic/s específics per a la seva empresa, la qual cosa ens permet oferir un servei totalment especialitzat i personalitzat per a la seva empresa, ja que aquest arribarà a conèixer tota la xarxa perfectament, en quant a la seva estructura tècnica i forma de treball i requeriments de tots els seus usuaris.
>> Descarregar document Descarregar document


Grup EGSI ofereix serveis
informàtics integrals per
a la seva empresa, sense
distinció de mida ni complexitat.
La flexibilitat i caràcter
dinàmic que caracteritzen la
nostra empresa, ens permet
d'adaptar-nos a qualsevol tipus
de client, oferint així solucions
tant a petites empreses de
pocs treballadors, fins a mitjanes
i grans empreses.

Avaluem la viabilitat i
complexitat de cada projecte,
i presentem un informe tècnic
previ a la implantació de les
solucions que s'han de dur
a terme, especificant també
el planning temporal i els costos
econòmics, amb el màxim nivell
dedetall.

Un cop finalitzats els nostres
serveis presentem també
un document de certificació
dels treballs duts a terme.