català - castellano
linea_superior
Css Template Preview Css Template Preview Css Template Preview Css Template Preview
1 2 3 4

protección de datos
Protecció Dades

La protecció i la seguretat de les dades es una de las prioridats de la nostra empresa.

En aquesta pàgina volem explicar detalladament als nostres clients la índole i el alcance de l'us de les dades personals en el marc dels nostres processos comercials. A continuació li informarem de que l'informació es recull en la nostra base de dades i com s'utilitza dita informació.

1. Recollida, tractament i processament de les dades personals.

GRUP EGSI registra les seves dades personals al sol.licitar informació sobre un producte concret a travès del nostre formulari de contacte. Totes les dades personals que li solicitem a travès del formulari es registren, procesen i utilitzen exclusivament amb la finalitat de salvaguardar els interessos comercials propis en tèrmes de assesorament i assistència als nostres clients i persones interessades o per a l'execució de contractes. Les seves dades són tractades confidencialment de conformitat amb les disposicions legals alemanes vigents relatives a la protecció de dades i no seràn transmesses a tercers, ni amb fins comercials ni no comercials.

2. Dret a l'informació

A petició seva ens es grat comunicar-li per escrit si em amagatzemat les seves dades personals, i en tal cas quines.

3. Seguretat

Amb el fi de protegir les seves dades registrades i processades per nosaltres davant possibles accessos no autoritzats i usos indeguts em implementat àmplies mides de seguretat a nivell tècnic i organitzatiu que són revisades i ajustades regularment al progres tecnològic.

Per a qualsevol informació, aclaració, petició, queixes o cancelacions GRUP EGSI està a la seva disposició.

GRUP EGSI S.L.
Passeig de Sant Joan, 97. 3- 2ª
08009 Barcelona
info@grup-egsi.com